Jom Ikut

Dec 11, 2013

Sebelas..Dua Belas..Tiga BelasAssalamualaikum semua.

Pagi-pagi lagi Cik Nur dah update blog.Selalunya petang baru ada  kerajinan nak update kan.Tapi hari nie terlebih rajin sikit.Sebelas..Dua Belas..Tiga Belas..Apa tue? Haa tue tarikh hari nie.Best kan hari nie punya tarikh.Cer sebut sekali lagi - 11/12/13...

Lepas nie dah tak jumpa tau tarikh yang best macam nie.Makanya hari nie ramai la yang akan mengabdikan tarikh nie menjadi sesuatu yang boleh dijadikan kenangan terindah masing-masing. Cik Nur pun rasa seronok hari nie.Sebab apa? Ada kenangan yang nak diabdikan ke hari nie?Ohh tidak. Hari nie kan Hari Keputeraan Sultan Selangor yang ke-68.Makanya Selangor cuti la hari nie.Cik Nur pun cuti..Orang-orang negeri lain kerja rajin-rajin tau.hahahaha..

Memang bagus sangat la tarikh hari nie kalau nak buat apa-apa majlis.Bertunang ke bernikah ke,semua boleh.Macam Che Ta artis meletoppss tue.Che Ta bakal bernikah hari nie.Wah,akhirnya Zain Saidin yang menjadi pilihan hati Che Ta.

Pereka Fesyen terkenal Malaysia,Jovian Mandagie tue pun bakal bernikah hari ini dengan anak kepada Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani,Datuk Isamail Sabri Yaakob yang juga kakak kepada Dafi.
Semoga semua urusan mereka yang buat majlis hari ini berjalan lancar ye.

Cik Nur pun ada urusan hari nie.Nak siap-siap la :-)


No comments:

Post a Comment

TeRiMa KaSiH KoMeN DiSiNi ^-^

Popular Posts